Menajeră Craiova
Menaj
Disponibilitate
Locație
Sortează după:
Postează un anunț gratis

Menajera în Craiova

Alege menajera în Craiova perfectă pentru familia ta. Rezervă cu încredere.

Fotografie cu Daniela B
0.00 din 0

Daniela B
Menajeră, Bulevardul Dacia, Craiova

0.00 din 0
Ocazional, Special
20-30 RON/Oră
Experiență: 2 ani
23 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19

Sunt o persoana energica, răbdătoare și prietenoasă. Iubesc copiii și ma înțeleg foarte bine cu ei. Am lucrat în calitate de bona cu copilași de 2, 3 și 8 ani. Fiind studenta în ultimul an la facultate programul nu-mi permite un job full-time de aceea îmi doresc sa lucrez ocazional sau part-time.

Fotografie cu Geta U
0.00 din 0

Geta U
Menajeră, Strada Nicolae Romanescu, Craiova

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
2545-6500 RON/Lună, 35-125 RON/Oră
Experiență: 0 ani
54 Ani
A ajutat 0 familii

Buna, Sunt Geta, mama a doi copii si bunica a trei nepoti. Am o fire blanda, rabdatoare si experienta profesionala in lucrul cu copii ( am lucrat intrun centru de plasament). Imi plac copii, florile, animalele, cartile, muzica si calatoriile , sunt pasionata de lucrul manual, tricotez-crosetez diverse articole vestimentare, mici obiecte sau bijuterii. Ma pot adapta nevoilor copilului si pot stabili cu blandete limitele impuse de catre parinti sau bunici. Sunt licentiata in Psihologie si Sociologie si pot oferi ajutor si parintilor care au copii cu nevoi speciale.

Fotografie cu Adrian D
0.00 din 0

Adrian D
Menajeră, Strada Gorunului, Craiova

0.00 din 0
Ocazional, Special
20-125 RON/Oră
Experiență: 0 ani
19 Ani
A ajutat 0 familii

Pot ajuta orice familie care are nevoie de ajutor în menajarea anumitor lucruri. Sunt o persoană deschisă, activă și pusă pe treabă!

Fotografie cu Alexandra G
0.00 din 0

Alexandra G
Menajeră, Bulevardul Dacia, Craiova

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
500-3060 RON/Lună, 20-45 RON/Oră
Experiență: 0 ani
21 Ani
A ajutat 0 familii

Sunt studentă la Universitatea din Craiova, sunt voluntar într-o asociație non-profit, ce sprijină financiar copiii din medii defavorizate, îmi place să citesc, scriu poezii, sunt o persoană comunicativă, veselă și serioasă. Sunt organizată, îmi setez obiective și sunt foarte ambițioasă.

Fotografie cu Mihai I
0.00 din 0

Mihai I
Menajeră, Bulevardul Dacia, nr.47A,Craiova

0.00 din 0
Full-time
730-3005 RON/Lună
Experiență: 0 ani
56 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul are mașină

Primul copil de care am avut grije aproximativ 2 ani,a fost fetiță fratelui meu la 3,5 ani și pe care o luam de la grădiniță la prînz și îi urmam un program de joaca puțin/masa de prinz și apoi somnul până la venirea parintilor. A urmat cea de a doua fetiță în anul când mamica a trebuit reia lucrul, cea mica având 3 ani și o aveam 3 zile pe săptămână eu apoi venea bunica. Împreună făceam dimineața putina gimnastica,după care ne pregăteam împreună micul dejun și mergeam la joaca,mici cumpărături și apoi acasă pentru prânz , și tot împreună mai pregăteam și câte o salata de completare și apoi mergeam la somn cu una-doua povesti lecturate și apoi povestite . Și uite așa au trecut 2,5 ani și a mers la clasa 0 și am terminat cu ajutorul că deja a apărut nepoțica mea, care locuia cu fiica și soțul dar mai aveau nevoie și de mine, pentru o plimbare, pentru o mâncare, pentru un calcat și mai ales pentru povesti. Acum are 4 ani este deja mare nu mai are nevoie de mine că merge la grădiniță și se descurca cu mami. Iar eu sunt o persoana empatica,fire linistita , drăgăstoasă, meticuloasa,ordonata,responsabila și care iubeste la nebunie copii . Îmi place să le citesc și să mă plimb cu ei in natura . Sunt o mare iubitoare de dulciuri pe care le și prepar cu multa dragoste . Nu sunt o gurmanda ,dar mănânc fără pretenții.

1

Menajera în România:

 1. Menajera în Bucuresti
 2. Menajera în Cluj-Napoca
 3. Menajera în Brasov
 4. Menajera în Sibiu
 5. Menajera în Floresti
 6. Menajera în Popesti-Leordeni
 7. Menajera în Targu Mures
 8. Menajera în Ploiesti
 9. Menajera în Bragadiru
 10. Menajera în Rosu

Poate ai aceste întrebări: