Contează pe noi! Suntem un ajutor de nădejde mai ales în momentele în care simți că ești depășit de situație!

Helperz a fost fondat de noi, Laura Bulai și Ovidiu Stegari, și s-a născut din dorința de a-ți pune la dispoziție o modalitate simplă de a găsi ajutor pentru provocările gospodăriei, în aceste vremuri moderne și agitate.

Ovidiu & Laura

Cu Helperz, ne-am propus să demonstrăm că într-o lume agitată și plină de obstacole poți avea și timp pentru tine, și o familie fericită și un cămin primitor. Fără stres, fără sacrificii. Cu alte cuvinte, îți livrăm timp liber și liniște interioară - acel sentiment de siguranță, când știi că te poți baza cu încredere pe ajutorul primit. Misiunea noastră este aceea de a fi întotdeauna la dispoziția ta, să poți apela la noi oricând ai nevoie de sprijin și ajutor. Totul în deplină siguranță și încredere. Cu Helperz ai garanția că procesul de recrutare nu va fi niciodată o loterie, că deciziile pe care le iei sunt informate, că persoana pe care o primești în casă să te ajute alocă aceeași atenție și grijă ca și tine pentru îngrijirea celor dragi sau a căminului. Alegem și îți punem la dispoziție doar acei oameni care se ridică la înălțimea standardelor și nevoilor tale. Comunitatea Helperz se ține mereu de cuvânt și nu funcționează cu jumătăți de măsură. Totul pleacă de la un angajament foarte simplu: ne pasă. Ne pasă ca tu să-ți găsești liniștea interioară alături de noi și, în egală măsură, ne pasă de bunăstarea îngrijitorilor noștri. În plus, cu Helperz totul este la vedere: care sunt tarifele, cine sunt oamenii, ce experiență au, ce spun alți membri ai comunității despre ei etc. Atunci când intri în familia noastră ești scutit de întrebări incomode, pentru că ai toate informațiile la vedere. Livrăm timp liber, de calitate, pe care îl poți investi în lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Valorile noastre

 • Integritate

  Ne onorăm mereu promisiunile, indiferent de situație. Ne bazăm pe reguli și principii bine definite în munca noastră. Pe cuvânt de onoare!

 • Siguranță

  Siguranța utilizatorilor Helperz este prioritară pentru noi , de aceea ne străduim sa aplicăm toate măsurile de securitate pentru ca navigarea ta pe Helperz.ro sa fie una fara griji. Folosind pârghii precum intervievarea online sau verificarea printr-un act de identitate, încercăm să oferim un mediu confortabil și sigur pentru alegerile tale.

 • Simplitate

  Cum ar zice americanii, sa aplicăm principiul “KISS - Keep it short and Simple” (Scurt și la obiect). Vrem ca experiența ta pe Helperz sa fie una demnă de recomandat prietenilor, iar utilizarea site-ului sa nu îți dea dureri de cap, de aceea am apelat la simplitate.

 • Confort

  Credem cu tărie că oamenii au nevoie de confort pentru a fi cea mai bună versiune a lor. Dacă fiecare dintre noi primește ajutorul de care are nevoie, atunci vom deveni părinți mai buni și parteneri mai buni în relațiile noastre personale. La Helperz avem o infrastructură întreagă special construită să-ți aducă confortul și ajutorul de care ai nevoie.

 • Predictibilitate

  Helperz te scapă de grija că persoana pe care o găsești te poate abandona când ți-e mai greu. Știm foarte bine cum copiii se atașează de bone și viceversa, familiile de menajere și viceversa, animăluțele de petsitteri etc. De aceea, indiferent că ești client sau helper, avem grijă să te punem în legătură doar cu acei oameni cu care poți dezvolta o relație solidă pe termen lung.

 • Transparență

  Alegem și îți punem la dispoziție doar acei oameni care se ridică la înălțimea standardelor și nevoilor tale. Cu Helperz totul este la vedere: care sunt tarifele, cine sunt oamenii, ce experiență au, ce spun alți membri ai comunității despre ei etc. Atunci când intri în familia noastră ești scutit(ă) de întrebări incomode, pentru că ai toate informațiile la vedere.

Angajează o bonă competentă sau un altfel de ajutor, chiar acum cu doar câteva clickuri.

Găsește un ajutor chiar acum!