Fotografie cu Gabriela L
Top helper5.00 din 5

Gabriela L
Bonă, Drumul Gazarului 34-36, Bucuresti

5.00 din 5
Top helper
Ocazional, Special
50-65 RON/Oră
Experiență: 22 ani
46 Ani
A ajutat 7 familii
  • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19
  • Imagine care ilustrează că helperul punctual/ă
  • Imagine care ilustrează că helperul responsabil/ă
  • Imagine care ilustrează că helperul blând/ă
  • Imagine care ilustrează că helperul adaptabil/ă
  • Imagine care ilustrează că helperul aș reangaja
  • Imagine care ilustrează că helperul peste 20 rezervări
  • Imagine care ilustrează că helperul peste 100% rată de răspuns
(BETA) Trimite mesaj
Rezervă helper-ul
Răspunde în aproximativ 2 zile

Recenzii

Cusna N
Cusna N
11.07.2024
5.00 din 5
Punctual/ă
Responsabil/ă
Blând/ă
Adaptabil/ă
Aș reangaja

Gabriela este un ajutor de nădejde. Punctual/ă și comunicativ/ă, mi-a înțeles nevoile foarte bine. Bebe s-a simțit foarte confortabil cu ea, fiind prima oară cand stă cu cineva din afara familiei. Recomand cu încredere!

Lavinia B
21.06.2024
5.00 din 5
Punctual/ă
Responsabil/ă
Adaptabil/ă

Colaborarea cu Gabriela este foarte buna. Ne ajuta cu ingrijirea si dezvoltarea baietelului nostru, fiind foarte pregatita in a-l intelege pe cel mic. Gabriela este un ajutor de nădejde. Este punctuală și comunicativă, a înțeles nevoile celui mic foarte bine si continua sa dezvolte o relatie armonioasa cu el.

Raluca Andreea T
Raluca Andreea T
04.06.2024
5.00 din 5
Aș reangaja
Blând/ă
Responsabil/ă
Punctual/ă
Adaptabil/ă

O recomand cu mare drag pe Gabriela. Am simtit de la inceput ca putem avea incredere in ea, iar baietelul nostru de 3 ani a fost imediat incantat. A fost prima oara cand el a stat cu altcineva in afara bunicilor si a educatoarelor de la cresa, insa totul a mers foarte bine si a spus ca vrea sa se mai intalneasca cu ea. Gabriela este foarte blanda, empatica si relationeaza foarte usor si natural cu copii, baietelul nostru a fost imediat deschis sa o invite la joaca. Oricand vom mai avea nevoie, vom mai apela cu incredere si ii multumim mult pentru ajutor!

Cauți bonă în Drumul Gazarului 34-36, Bucuresti? Fă cunoștință cu Gabriela L:

Salutare tuturor! Exclus orice formă de colaborare full-time. Doar în weekend! Eu sunt Gabriela și interacționez cu cei mici de aproximativ douăzeci și trei de ani. În prezent studiez pedagogia Waldorf. Mă pasionează educația timpurie deoarece în primii ani de viață, sinapsele se formează într-un ritm mult mai rapid decât se va întâmpla vreodată pe parcursul vieții. De fapt, creierul formează mult mai multe sinapse decât are nevoie ca adult :) și atunci, cum să nu profiți de această perioadă și să nu îi înveți tot ce se poate?! Am lucrat câțiva ani în Budapesta (Ungaria) și Praga (Cehia) exclusiv în limba engleză. Îmi place să contribui semnificativ la dezvoltarea cognitivă și psihoemotionala a celui mic prin diverse activități specifice vârstei: citit, cântat, art & crafts, activități de stimulare senzorială, plimbări, mers la teatru, muzeu. Pentru dezvoltarea mea profesională, am participat la următoarele cursuri: - Curs acreditat de Educator Specializat - Cursul acreditat de Animator -Socio-Educativ - Cursul de limba engleza pentru activitățile desfășurate în grădiniță - Cursul de prim ajutor pe care îl urmez anual. - Cursul "Metode interactive de învățare prin joc și joacă". -Workshop "Metode interactive de învățare prin joc și joacă. -Cursul de puericultură -Cursul de introducere în pedagogia Waldorf Disponibiitate: weekend: in funcție de nevoile familiei. Exclus orice formă de colaborare în regim intern.

Disponibilitate

Servicii

Dispus/ă să am grijă de maxim 1 copil

0 - 11 luni
1 - 3 ani
4 - 7 ani
8 - 12 ani

Alte calificări:

Experiență

Experiența mea: 22 ani

Sugari (0-1 an)
Preșcolari mici (1-3 ani)
Preșcolari mari (4-6 ani)
Școlari (6+ ani)

Pot să ajut și cu:

Tarife

Ocazional: 50-65 RON/Oră - 2 Ore pe zi

Alte detalii

Ofer și alte servicii:

Babysitting

Educație

Studii absolvite: Altele

Specializarea: Educator Specializat , Animator -Socio-Educativ

Limbi străine