Fotografie cu Corina M
Top helper5.00 din 3

Corina M
Bonă, Calea Mosilor, Bucuresti

5.00 din 3
Top helper
Full-time
3300-4700 RON/Lună
Experiență: 3 ani
52 Ani
A ajutat 17 familii
  • Imagine care ilustrează că helperul are mașină
  • Imagine care ilustrează că helperul carte de identitate verificată
  • Imagine care ilustrează că helperul punctual/ă
  • Imagine care ilustrează că helperul responsabil/ă
  • Imagine care ilustrează că helperul aș reangaja
  • Imagine care ilustrează că helperul peste 50 rezervări
  • Imagine care ilustrează că helperul peste 90% rată de răspuns
Rezervă helper-ul
Răspunde în aproximativ 3 zile

Recenzii

Alexandra P
Alexandra P
20.02.2024
5.00 din 5
Punctual/ă
Responsabil/ă
Aș reangaja

Corina este un ajutor de nădejde. Punctuală și comunicativă, mi-a înțeles nevoile foarte bine. Am avut o colaborare de lunga durata (peste 2 ani de zile), on a regular basis, in fiecare zi, de luni pana vineri, 9 ore pe zi. O recomand pe Corina oricui isi doreste sa stea linistit ca isi lasa copilul pe maini bune si in siguranta. Mi-am reinceput munca la birou fara probleme, stiind ca, atunci cand se joaca in parc, ies la o plimbare sau raman sa se distreze acasa, nu am de ce sa imi fac griji. Maya a crescut, are deja 4 ani si am decis ca este momentul sa mearga si la gradinita. Ne va fi greu fara ajutorul Corinei, ii vom simti lipsa si cu siguranta ni se va face dor, dar speram sa pastram legatura si speram sa isi gaseasca o noua familie care sa o merite. 💌

Alla P
02.11.2021
5.00 din 5

Our cooperation with Corina went wonderful. She took care about my 2 years old son during my 2 weeks business trip in Bucharest. Corina is a very responsible, reliable, nice and kind person, who knows how to play and get along with small kids. My son was amazed by her, stayed with her with the great pleasure, and was always in a good mood when I picked him up. She speaks English very well, what was very important for my case. My strong recommendation. With Corina your kids will be safe and happy=)

Alina R
24.09.2021
5.00 din 5

Rabdatoare si creativa. Fetita mea are 4 ani si a stat in casa cu varicela, a fost frustrata, obosita de scarpinat si creme. Corina a reusit sa se conecteze repede cu ea si sa interactioneze pozitiv toata saptamana. A facut o experienta distractiva si jucausa dintr-un moment dificil si ii multumesc pentru asta.

Cauți bonă în Calea Mosilor, Bucuresti? Fă cunoștință cu Corina M:

Buna, Sunt Corina, în luna noiembrie voi împlini 53 de ani dar fiind o persoană energică, adepta unui stil de viață cât mai sănătos și activ chiar nu mă identific cu acest "număr". În acest moment lucrez ca asistent educator la scoala și grădinița germană Zeppelin dar doresc să-mi schimb locul de muncă. Am un fiu de 24 de ani masterand la Universitatea București și am avut în plasament o minunată adolescentă care a rămas parte din familia noastă. Acum anul II la Drept Universitatea București. Am avut sansa de a ma naste intr-o familie de intelectuali in care educatia a fost mereu pretuita iar copiii nu erau constransi ci atrasi sa învețe. Suntem o familie fara conflicte si in care orice diferent se rezolva cu calm si respect. Mi-am crescut fiul mai mult singura si timp de un an si jumatate am fost in UK unde m-am ocupat de nepotica mea, acum in varsta de 7 ani. Din toamna anului 2020 mi-am schimbat total domeniul ocupațional dedicându-mă baby sitting-ului. Îmi pot ofer serviciile ocazional și în weekend cu tarif orar suplimentar. Ador copiii, le iubesc energia, creativitatea, îmi place să mă las purtată în universul lor mirific. Vorbesc curent engleza, franceza și germana conversațional. Sunt o fire vesela, sociabila, empatica, calma, rabdatoare, simt al umorului dezvoltat.

Disponibilitate

Servicii

Dispus/ă să am grijă de maxim 2 copii

0 - 11 luni
1 - 3 ani
4 - 7 ani

Alte calificări:

Experiență

Experiența mea: 3 ani

Sugari (0-1 an)
Preșcolari mici (1-3 ani)
Preșcolari mari (4-6 ani)

Pot să ajut și cu:

Tarife

Full-time: 3300-4700 RON/Lună - 8 Ore pe zi

Alte detalii

Ofer și alte servicii:

Babysitting

Educație

Studii absolvite: Facultate

Specializarea: Stiinte Politice

Limbi străine

Germană