aBabysitter

Locuri de muncă Bonă și Babysitting în București, Timișoara, Cluj, Brașov și alte orașe.

Helperz.ro este platformă de care ai nevoie pentru a-ți promova serviciile tale ca bonă și a găsi joburi de babysitting mai rapid, ușor și sigur.

aBabysitter

Helperz aduce la tine familii care au nevoie de serviciile tale ca bonă

Creează-ți un cont pe Helperz în doar câteva minute și poți apărea în căutările a sute de părinți din zona ta. Sau aplică tu la anunțurile care îți atrag atenția. Nu mai trebuie să-ți faci griji că trebuie să cauți ore în șir pe grupuri de Facebook, să vorbești cu zeci de familii doar pentru ca la final nimic să nu se concretizeze.

aBabysitter

Siguranță

Singurul lucru mai rău decât a nu avea de lucru este să nimerești o familie cu care nu ești compatibil. Pe Helperz ai acces la profilele publice ale clienților, poți vedea recenzii de la alte bone și toate condițiile colaborării sunt clare de la început.


În plus, poți avea o discuție cu părinții înainte de a accepta colaborarea , pentru a vă asigura că totul e ok.

Începe cu un cont gratuit, durează doar 2 minute.

Crează cont gratuit

Sfaturi pentru a-ți găsi rapid job-uri ca bonă

HelperzOnAPhone
  • Fă-ți un cont gratuit pe platforma Helperz.

  • Completează profilul tău de bonă cu date cât mai specifice. Părinții vor analiza fiecare detaliu pentru a găsi persoana potrivită.

  • Crează în contul tău de Helper o descriere cât mai detaliată despre experiența ta pe joburi similare, interacțiunea cu copiii și câteva informații din viața ta profesională sau hobby-urile tale.

  • Verifică periodic anunțurile postate de părinți. Poți intra astfel în discuții cu ei dacă te potrivești pe nevoie lor.

  • Răspunde prompt solicitărilor primite de la părinți.

Întrebări frecvente: