Bonă Romania
Babysitting
Disponibilitate
Locație
Sortează după:
Postează un anunț gratis

Bona în Piatra Neamț

Alege bona în Piatra Neamț perfectă pentru familia ta. Rezervă cu încredere.

Fotografie cu Oana M
0.00 din 0

Oana M
Bonă, Strada Cuza Voda, Piatra Neamt

0.00 din 0
Ocazional, Special
5-30 RON/Oră
Experiență: 3 ani
48 Ani
A ajutat 0 familii

Sunt o persoană familistă, mă implic în tot ce pot să realizez pt a fi armonie și liniște în familie și doar cu iubire și comunicare se poate realiza.. Cât despre copii pot zice că îi iubesc și că ei ne pot schimba pe noi cei adulți să fim buni și răbdători

Fotografie cu Ana Maria I
0.00 din 0

Ana Maria I
Bonă, Strada Garcina, Piatra Neamt

0.00 din 0
Ocazional, Special
20-25 RON/Oră
Experiență: 0 ani
21 Ani
A ajutat 0 familii

Ador copiii 😄 Sunt o fire răbdătoare, mă adaptez rapid și îmi asum responsabilitățile. În momentul de față mă pregătesc pentru facultate, la medicină. Am făcut un an la postliceala sanitară din oraș, dar am decis sa fac o pauză si sa cer mai multe de la mine. Am mai avut experiențe cu copiii, având grijă de un băiețel cu vârsta de 6 ani pe vremea când eram la liceu, în clasa a 10 a. Înafară de acest lucru, am mai stat câteva ore cu copiii vecinilor sau prietenilor de familie, și pot spune ca m-am descurcat de minune! Îmi doresc să îmi ofer puțin din timpul meu liber părinților care au nevoie de ajutor.

Fotografie cu Timofte S
0.00 din 0

Timofte S
Bonă, Strada Alexandru Lapusneanu, Piatra Neamt

0.00 din 0
Ocazional, Special
75-125 RON/Oră
Experiență: 10 ani
34 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul are mașină
 • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19
 • Imagine care ilustrează că helperul carte de identitate verificată
 • Mai multe

Sunt mamica a doua minuni, cadru didactic (profesor pentru invatamant prescolar), psiholog si animator socio-educativ. Iubesc copiii, animalele, natura si ma regasesc cel mai bine in povestea "Copilariei". Am o vasta experienta in domeniu si consider ca primii sapte ani sunt cei mai importanti in viata unui copil si implicit o perioada de tranzitie cu provocări in viata oricarui parinte. Stiu cum este sa fii parinte, acesta fiind principalul motiv pentru care imi ofer timpul si experienta ocazional. Daca ai ceva de rezolvat sau pur si simplu vrei o pauza bine-meritata, ... sunt aici. Va mulțumesc pentru încrederea acordata! Astept sa va cunosc! 🥰

Fotografie cu Ioana M
0.00 din 0

Ioana M
Bonă, Strada 1 Decembrie 1918, Piatra Neamt

0.00 din 0
Full-time
500-3000 RON/Lună
Experiență: 0 ani
37 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul carte de identitate verificată

Bună! Am 37 de ani și sunt o persoană organizată, perseverentă, muncitoare, sociabilă, joviala căreia îi plac copiii și lucrul cu copiii. Sunt și eu mămică la rândul meu și am un băiat de 9 ani. Pot să spun că ador copiii și îmi place să fiu în preajma lor. Așa că eu cred că sunt o alegere potrivită pentru copilul tău și mi-ar face mare plăcere să ne cunoaștem mai bine. Mulțumesc!

Fotografie cu Nicoleta Raluca T
0.00 din 0

Nicoleta Raluca T
Bonă, Strada Progresului, Piatra Neamt

0.00 din 0
Part-time
500-3010 RON/Lună
Experiență: 1 ani
20 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19

Numele meu este Raluca, am 19 ani și locuiesc în Piatra Neamț. Sunt absolventa de liceu pedagogic și am mai avut grija de 2 fetite în urma cu un an. Sunt disponibila în timpul săptămânii de dimineață până la ora 11,pot duce copilașii la școală sau creșă, sa stau cu ei în acest interval. La ocazii speciale pot rămâne și peste noapte, dar nu întotdeauna. Sunt o persoana punctuala, serioasa și atenta la copii și la nevoile acestora. Va aștept cu drag sa mai discutam în privat!

Fotografie cu Carmen B
0.00 din 0

Carmen B
Bonă, Aleea Brazilor, Piatra Neamt

0.00 din 0
Full-time
2425-2950 RON/Lună
Experiență: 3 ani
57 Ani
A ajutat 0 familii

Buna ziua, numele meu este Carmen, am 54 ani, sunt bunica tanara, sunt o persoana serioasa, responsabila, vesela. Imi plac copiii la nebunie. Sunt foarte harnica si curata. Curatenia e pe primul plan la mine. Ca experienta profesionala, am lucrat peste 17 ani in domeniul Horeca, patiser/cofetar/bucatar. Timp de 20 de ani am fost croitor de comanda, la Casa de Moda in piatra neamt. Am ingrijit nepoteii mei in primii ani de viata, de la 2-3 ani, atunci cand eram solicitata. Acum sunt scolari, nu mai au nevoie de mine. Timp de 6 luni, mi-am ingrijit nepotelul program full-time, cand el avea 3 anisori. Ma descurc si cu bebelusi, ma ocup de tot ce e nevoie, cu drag. Astept cu drag sa ne cunoastem!

Fotografie cu Livua F
0.00 din 0

Livua F
Bonă, Strada Spicului, Izvoare, Dumbrava Rosie

0.00 din 0
Ocazional, Special
5-125 RON/Oră
Experiență: 4 ani
16 Ani
A ajutat 0 familii

Cu o atitudine prietenoasă și plină de energie, sunt o persoană responsabilă și dedicată, care iubește să petreacă timp cu copiii. Am abilități bune de comunicare și empatie, fiind capabilă să creez o legătură puternică cu cei mici. Sunt creativă și pot veni cu activități distractive și educative pentru a-i ține ocupați și implicați. Îmi place să fiu organizată și să am grijă de cei din jurul meu, iar dorința mea este să îi îngrijesc pe copii în timp ce părinții lor sunt ocupați.

Fotografie cu Andreea I
0.00 din 0

Andreea I
Bonă, Strada Bistritei, Piatra Neamt

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
2200-3350 RON/Lună, 30-50 RON/Oră
Experiență: 5 ani
21 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19

Bună! Sunt Andreea, am 21 de ani În timpul liber îmi place să ajut și să am grijă de copii, de mică am avut grijă de nepoții mei, copilașii prietenilor, rudelor etc

Fotografie cu Valentina S
0.00 din 0

Valentina S
Bonă, Strada Dimitrie Leonida, Piatra Neamt

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
2110-3005 RON/Lună, 5-125 RON/Oră
Experiență: 0 ani
20 Ani
A ajutat 0 familii

Numele meu este Valentina, am 20 de ani, imi place foarte mult compania copiilor si am un program foarte flexibil.

Fotografie cu Sabrina-Andra H
0.00 din 0

Sabrina-Andra H
Bonă, Strada Marasti, Piatra Neamt

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
2490-3500 RON/Lună, 50-125 RON/Oră
Experiență: 0 ani
18 Ani
A ajutat 0 familii

În luna iunie, am absolvit liceul. Totuși, odată cu sfârșitul acestei etape, a venit și provocarea de a-mi găsi un loc de muncă. Îmi doresc să îmi câștig propriile venituri și să strâng bani pentru facultate, așa că am început să caut activ un job potrivit pentru o adolescentă de vârsta mea. Doresc să îmi câștig independența financiară și să economisesc pentru facultate. Îmi place să interacționez cu oamenii, în special cu copilașii. Cea mai mare provocare întâlnită este faptul ca mulți angajatori preferă candidați cu experiență anterioară, ceea ce a făcut căutarea mai dificilă. Fiind proaspăt absolventă de liceu, am energia, entuziasmul și abilitățile necesare pentru a oferi o îngrijire excepțională copilului dumneavoastră. Experiența propriu zisa nu exista ca fiind rezumata la un job anterior, dar am avut grijă de fratele meu mai mic în mod regulat, ceea ce m-a învățat răbdarea, responsabilitatea și importanța unei rutine bine stabilite. Sunt de părere ca înțeleg importanța răbdării și a empatiei în îngrijirea copiilor. Sunt capabilă să ofer un mediu afectuos și de sprijin pentru copilul dumneavoastră. Înțeleg că fiecare familie are nevoi și programe diferite, și sunt dispusă să mă adaptez pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară și confortabilă pentru toți membrii familiei. Sunt disponibilă pentru un program flexibil, care poate include dimineți, după-amiezi și seri.

12..4

Bona în România:

 1. Bona în Bucuresti
 2. Bona în Iasi
 3. Bona în Brasov
 4. Bona în Sibiu
 5. Bona în Targu Mures
 6. Bona în Ploiesti
 7. Bona în Galati
 8. Bona în Bacau
 9. Bona în Rosu
 10. Bona în Piatra Neamt
 11. Bona în Voluntari

Poate ai aceste întrebări: