Bonă Romania
Babysitting
Disponibilitate
Locație
Sortează după:
Postează un anunț gratis

Bona în Focsani

Alege bona în Focsani perfectă pentru familia ta. Rezervă cu încredere.

Fotografie cu Ariana B
0.00 din 0

Ariana B
Bonă, Strada Cuza Voda, Focsani

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
2035-6500 RON/Lună, 5-30 RON/Oră
Experiență: 5 ani
17 Ani
A ajutat 0 familii
 • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19

Sunt studenta la facultatea de drept, am experiența cu copiii cu vârsta <5ani și cunosc limba italiana. Știu sa gătesc, sa îngrijesc (dpdv. medical) un copil bolnavior, am cursuri de psihologie, putând astfel sa ii ofer copilului dvs. o experiența cât mai favorabilă. Sunt foarte sociabilă și creativa, dar și perseverenta. Am experiența și cu animalele și ofer cursuri de limba engleză.

Fotografie cu Potirniche V
0.00 din 0

Potirniche V
Bonă, Strada Cuza Voda, Focsani

0.00 din 0
Ocazional, Special
40-70 RON/Oră
Experiență: 0 ani
23 Ani
A ajutat 0 familii

Bună! Lucrez și sunt în preajma copiilor de când aveam 16 ani. În timpul liceului am fost voluntar și trainer într-o asociație tip ONG care se ocupă cu educația non-formală a copiilor, organizând activități pentru copilași cuprinși cu vârsta între 8-18 ani. Când am crescut, am continuat să lucrez cu copiii și mi-am îndeplinit visul de a fi profesoară. Sunt o persoană caldă, empatică și ador să îi ajut pe copii să descopere lumea prin jocuri. Jocul l-am adus și în jobul pe care l-am avut timp de doi ani, fiind profesoară la un centru de limbi străine, copiii îndrăgind metodele pe care le-am folosit și care i-au ajutat să obțină rezultate bune la examene. Sunt o fire deschisă, responsabilă și prezentă. Îmi place jocul responsabil, controlat și cu scop, de aceea pot fi și un partener de joacă minunat, dar și momentele în care trebuie să ne focusăm sau să facem teme.

Fotografie cu Julia Andreea M
0.00 din 0

Julia Andreea M
Bonă, Bulevardul Independentei, Focsani

0.00 din 0
Full-time, Ocazional, Special
2100-2800 RON/Lună, 35-50 RON/Oră
Experiență: 1 ani
16 Ani
A ajutat 0 familii

Sunt o elevă în vârstă de 16 ani, la Liceul Pedagogic, profil educator-învățătoare, unde îmi dezvolt cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra cu copiii. În timpul liber, fac voluntariat la Asociația Smile, unde am ocazia să interacționez și să lucrez cu copiii, contribuind la organizarea de activități educative și recreative. Sunt o persoană atentă, creativă și pasionată de îngrijirea și educația copiilor. Îmi doresc să devin bonă pentru a oferi sprijin familiilor și pentru a contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Cred că fiecare copil are nevoie de atenție, înțelegere și un mediu sigur pentru a se dezvolta sănătos și fericit.

Fotografie cu Adelina L
0.00 din 0

Adelina L
Bonă, Bulevardul Unirii, Focsani

0.00 din 0
Part-time, Ocazional, Special
500-705 RON/Lună, 5-20 RON/Oră
Experiență: 0 ani
34 Ani
A ajutat 0 familii

Sunt in concediu crestere copil. Am o fetita de 1 an si 2 luni si un baietel de 4 ani care merge la grădiniță. Am disponibilitate sa stau cu un copil in jur de 2 maxim 3 ore de preferat afara ca sa nu interfereze cu programul meu cu fata. Pot duce aduce copii de la scoala, gradinita, dar pe jos ca nu detin automobil.

Fotografie cu Pricope A
0.00 din 0

Pricope A
Bonă, Strada Transilvaniei, Tecuci

0.00 din 0
Ocazional, Special
5-30 RON/Oră
Experiență: 1 ani
23 Ani
A ajutat 0 familii

Buna! Numele meu este Alexandra, am 22 de ani, de profesie sunt make-up artist si consider ca sunt o persoana calma , responsabila , intelegatoare si “lipicioasa”. Acum ceva timp a trebuit sa am grija pentru o perioada de fetița prietenei mele si făcând asta mi am dat seama ca mi ar plăcea sa profesez in domeniu. Îmi place sa ma implic in activități variate cu copiii, de la jocuri si cântece, pana la desene si discuții. Sunt o persoana de încredere pe care va puteți baza pentru a avea grija de îngerașul/îngerașii dumneavoastră.

Fotografie cu Andreea Cristina T
0.00 din 0

Andreea Cristina T
Bonă, Strada Bradului, Tecuci

0.00 din 0
Ocazional, Special
5-125 RON/Oră
Experiență: 1 ani
21 Ani
A ajutat 0 familii

Bună seara mă numesc Tănase Andreea Cristina am 21de ani și am mai stat cu copii mici sunt o persoana sociabila ,am răbdare și sunt o persoana care are răbdare cu copii și

1

Bona în România:

 1. Bona în Bucuresti
 2. Bona în Iasi
 3. Bona în Brasov
 4. Bona în Constanta
 5. Bona în Popesti-Leordeni
 6. Bona în Ploiesti
 7. Bona în Bragadiru
 8. Bona în Galati
 9. Bona în Bacau
 10. Bona în Rosu
 11. Bona în Piatra Neamt

Poate ai aceste întrebări: