Fotografie cu Adriana M
Helpful4.00 din 2

Adriana M (Babysitter)

4.00 din 2
Helpful
Strada Iosif Vulcan, Cluj-Napoca, Romania
Ocazional
15-15 RON/Oră
Experiență: 3 ani
26 Ani
A ajutat 9 familii
  • Imagine care ilustrează că helperul vaccinat împotriva covid-19
  • Imagine care ilustrează că helperul peste 10 rezervări
  • Imagine care ilustrează că helperul peste 100% rată de răspuns
Contactează
Răspunde în aproximativ 45 minute

Recenzii

Caia I
01.04.2021
3.00 din 5

Nu am fost foarte incantata, avand in vedere ca nu e dispusa sa adoarma copilul. Pentru un babysitter consider ca asta e important. Cel putin a avut bunul simt sa ma anunte ca si-a gasit altceva, de vineri pana luni.

Rodica P
Rodica P
07.03.2021
5.00 din 5

Adriana este o persoana foarte corecta, punctuala si responsabilă. A reușit să învețe multe și să se adapteze ușor, chiar daca nu avea experiență la început. Copiii o iubesc mult.

Descriere

Bună, mă numesc Adriana, în prezent sunt studentă la Masterul de Studii Americane în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine – Universitatea din București. Studiile mele universitare sunt de profil filologic și le-am absolvit în anul 2019. Am studiat în cadrul Facultății de Litere, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj – Napoca, secția Finlandeză – Norvegiană (am avut șansa de a studia un semestru de limbă suedeză în cadrul aceleiași facultăți). Anul trecut am participat și absolvit un curs de trei săptămâni la Helsinki Summer University, Helsinki, Finlanda. Din 02.09.2019 până în 23.09.2020, activitatea mea profesională s-a desfășurat în cadrul companiei ,,Centrul de Cercetări și Studii Calitative și Cantitative’’ din Cluj – Napoca ca data researcher specializat pe limba finlandeză. Ocupația mea din cadrul companiei consta în prelucrarea, introducerea și validarea datelor în conformitate cu standardele și procedurile companiei, utilizând atât limba engleză cât și limba finlandeză. Doresc să devin Sitter deoarece ador să lucrez și cu copiii, să învăț alături de ei lucruri noi în fiecare zi, iar la rândul meu să le împărtășesc cunoștințele mele. Sunt o fire deschisă, prietenoasă și responsabilă. Consider că acest post de Sitter reprezintă pentru mine o bună oportunitate de a-mi dezvolta și îmbogății cunoștiințele, abilitățile dar și caracterul. Ca și experiență, din Octombrie 2020 până în prezent am grijă ocazional la o familie cu doi copii cu vârstă de 4 și 2 ani. Am avut ocazia de nenumărate ori să am grijă și de verișorii mei mici. Sunt optimistă, deschisă și cred că dezvoltarea în continuare a competențelor dobândite până acum îmi vor oferi noi șanse în viitor.

Disponibilitate

Servicii

Dispus/ă să am grijă de maxim 2 copii

1 - 3 ani
4 - 7 ani
8 - 12 ani

Alte calificări:

Experiență

Experiența mea: 3 ani

Preșcolari mici (1-3 ani)
Preșcolari mari (4-6 ani)
Școlari (6+ ani)

Pot să ajut și cu:

Tarife

Ocazional: 15-15 RON/Oră - 6 Ore pe zi

Alte detalii

Ofer și alte servicii:

Educație

Studii absolvite: Facultate

Specializarea: Studii Americane

Limbi străine