Serviciu premium de recrutare bone

Dacă ești în căutarea bonei potrivite, full-time sau part-time dar nu ai timp să te ocupi de tot procesul sau nu știi de unde să începi..

Avem vești bune!

Timp de 3 ani, am ajutat peste 135 de familii cu recrutarea bonei potrivite, în funcție de cerințele lor specifice. Proiectul a fost pus pe pauză o perioadă, însă datorită cererii mari, am decis să îl reactivăm!

Știm că procesul de căutare a unei bone de încredere pentru micuții tăi poate fi o provocare. De aceea, suntem aici să îți oferim un serviciu premium de recrutare bone care să îți ofere liniștea și siguranța de care ai nevoie.

Ce include pachetul nostru Premium?

  • Crearea Profilului bonei Ideale: Vei răspunde unor întrebări legate de nevoia și cerințele tale, în discuția cu un specialist HR cu o vastă experiență în recrutare. În baza acestor răspunsuri, noi vom înțelege ce fel de persoană s-ar potrivi în familia ta.
  • Recrutarea Profesională: Începem căutarea candidatelor potrivite în baza profilului stabilit. Postăm anunțuri, promovăm nevoia ta, discutăm cu candidații și organizăm interviuri pentru a găsi cele mai potrivite bone.
  • Ținem interviuri cu candidații care au potențial. Verificăm identitatea, motivația, experiența și reacția în situații delicate pentru a ne asigura că fiecare bonă recomandată este de încredere și vă bifează cerințele.
  • Recomandări Detaliate: Vă trimitem o descriere detaliată a potențialilor candidați, pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.
  • Garanție de Înlocuire extinsă: În cazul în care colaborarea se încheie din diferite motive în primele 3 luni, reluăm procesul de recrutare fără costuri suplimentare.

Colaborarea se face în baza unui contract de intermediere între tine și echipa noastră; însă mai multe detalii despre acest pachet, costuri și desfășurare îți putem oferi telefonic.

Dacă vrei să aflii mai multe despre serviciul acesta, te rog să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vedea cum te putem ajuta!

Lăsă-ne să îți ușurăm viața și să îți preluăm din responsabilități, pentru a te putea focusa pe ceea ce contează!

L-ai găsit util? Poate le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? :)
Scroll to Top